top of page

Wat anderen zeggen over CROGA

ce7b7266-451f-48ea-afcf-04f9e3d30937.JPG

Croga is voor mij een liefdevolle aanraking met mezelf. In alle drukte echt even stilstaan en voelen hoe mijn vlag erbij hangt, thuiskomen in mijn lichaam en voelen wat er nodig is. Janneke is zo fijn aan-wezig, een heerlijke mix tussen spiritualiteit, humor en luchtigheid.

K. Migo - Merx

e90fb2df-13fb-4148-bf81-9067228d87f8.JPG

De Crogalessen van Janneke zijn zo ontzettend waardevol voor mij. Stilstaan bij mijn eigen groei en dan ook daadwerkelijk groeien! Dankbaar voor de liefdevolle, inspirerende, zachte, pure lessen. Het voelen en zien van het licht en het donker. Het mag er beide zijn. Het geeft me een gevoel van verbinding met mezelf, de andere vrouwen en het leven. De fijne yogatechnieken, meditatie, creativiteit en intuïtie maken dat ik de week heel fijn kan starten.

A. de Jong

c9278651-6c88-408b-93df-1606530464e0.jpg

Croga van Janneke voelt meteen veilig, warm en echt. Je gaat aandacht geven aan je binnenwereld en je lijf. Dat geeft een verbonden gevoel. Het is therapie zonder te praten.

M. Jongerius

Wat anderen zeggen over Traneninkt en vlinderschrift

Wauw! wat een prachtig, spannend en echt verhaal. Het lukt mij nooit om een boek uit te lezen, maar nu dus wel. Dat zegt echt wat.

C. Janssen

Wat anderen zeggen over jongerenyoga en yoga op school

Yoga maakt me blij, iedere keer. Schoolstress? Verdwenen!

Wat anderen zeggen over mijn een op een of coaching

Mijn traject bij Janneke die bestond uit 8 sessies heeft mij veel rust in mijn lijf gegeven. Eerder was ik een soort hoofd op een stokje. Nu durf ik weer te voelen, waardoor mijn lijf lichter voelt. Ook merk ik dat ik nu echt mezelf kan zijn, te midden van mijn familie. Ik hoef geen honderd ballen meer hoog te houden en te zorgen dat het met iedereen goed gaat. Ik ben verantwoordelijk voor mezelf.

D. Michielsen

De coaching van Janneke is echt een aanrader als je (even) vastloopt en dit niet rationeel op wilt lossen. Ik ben heel dankbaar dat ik Janneke heb ontmoet toen ik dit het meest nodig had. Door deze sessies voelde ik weer vertrouwen in mezelf en in dat wat er speelt. Vooral de sessies buiten gaven enorm veel inzicht.

Anoniem

De aanpak van Janneke zorgde ervoor dat ik niet met mijn hoofd, maar met mijn hele lijf en hart bezig mocht. De visualisaties. het voelen en het systemisch werk gaven me het vertrouwen om stap voor stap nieuwe paden te ontdekken. Janneke is onbevooroordeeld en liet op het goede moment haar eigen kwetsbaarheid zien, waardoor ik een realistischer en daarmee positiever zelfbeeld kreeg. 

E. van Helvoirt

bottom of page